Miniszterelnök Úr bejelentésének megfelelően 2020. március 16-tól a Kecskeméti Szakképzési Centrum iskoláiban is új oktatási munkarend lép érvénybe: TANTERMEN KÍVÜLI DIGITÁLIS OKTATÁS. 💻 🖥
A diákok az iskolát nem látogathatják, a Kollégiumba nem költözhetnek vissza!
Kérem a tanulók legyenek felelősséggel saját maguk és környezetük egészségére is!
VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!
A nyilvános helyeket kerüljék, hogy meg lehessen akadályozni a vírus terjedését. Némi mozgás, séta hasznos, a zöldség és gyümölcs 🍎, valamint C és D vitamin 🍋 fogyasztása ajánlott!
FONTOS A GYAKORI KÉZMOSÁS!🖐

Az iskolák március 16-án, hétfőn átállnak a digitális oktatásra. 🖥 Ez a tanulóktól nagy fegyelmet igényel.

Kedves Diákok

Kérem, saját érdeketekben is legyetek figyelemmel fentiekre. A Ti érdeketek is az, hogy megőrizzétek az egészségeteket, s mellette a tananyaggal is haladjatok.
Vigyázzatok az idősebbekre!
A tanárok online módon juttatják majd el a tananyagokat a tanulóknak.
Figyelje mindenki a Kecskeméti Szakképzési Centrum és a saját iskolája honlapját, facebook oldalát, valamint a KRÉTA napló felületeit!
Meg fogjuk találni a módot arra, hogy a tudást, a tanagyagot átadjuk Nektek, de ehhez a Ti is kelletek!

A további információkat a hamarosan megjelenő rendeletek nyomán tudjuk kialakítani. Addig mindenki szíves türelmét, megértését, támogató attitűdjét kérem.

K e d v e s K o l l é g á k !

Hétfőtől megkezdjük a tantermet kívüli digitális oktatást, kérem mindenki gondolja át milyen módon tudja legjobban segíteni tanítványai otthoni tanulását. Ehhez milyen eszközök állnak rendelkezésre. Ki miben tud segíteni kollégáinak illetve miben vár segítséget.
Az igazgatók koordinálásával megszervezzük a jó gyakorlatok megosztását, a módszertanok és technológia megtanulását.

Leviczky Cirill